Nieuws

Zuivere lucht

8/7/2020

Dat luchtkwaliteit belangrijk is, beginnen steeds meer mensen te beseffen. In de plaats van aan de problemen te denken, kan je ook aan de oplossing denken. AeroPure is de Belgische verdeler van de HealthPro luchtreinigers van het Zwitserse bedrijf IQAir.

Ubbink Vigor W325 en Vigor W400

2/4/2019

2019 is het jaar waarin nieuwe ventilatietoestellen voor de woningmarkt eindelijk de rendementen leveren die 10 jaar daarvoor beloofd werden (maar niet gerealiseerd konden worden). Daarnaast is het elektrische energieverbruik van de nieuwe toestellen ook ongezien laag. De Vigor W325 en Vigor W400 van Ubbink horen ook tot deze toestellen. Naast een standaard versie die een digitaal display heeft en die ook nog steeds bestuurbaar is met een klassieke 4-standenschakelaar of een kloksturing, kan dit toestel ook geleverd worden als "plus"-uitvoering. De plus-uitvoering biedt meer aansluitmogelijkheden voor sensoren.

Dantherm HCV7

24/10/2016

Bij Dantherm kon je voor de grotere capaciteiten voor woningen enkel kiezen voor het horizontale toestel HCH8. De HCV7 brengt daar verandering in. Dit nieuwe toestel kan een capaciteit tot 500 m³/h leveren. Er zit op dit toestel een geïntegreerd bedieningspaneel.

InspirAIR Home - de nieuwe compacte WTW van Aldes

29/9/2016

Toen Aldes de Dee Fly verving door de Dee Fly Cube ontstond er een probleem voor de compactere toestellen van dit merk. Met de introductie van de InspirAIR is er een nieuwe zeer compacte WTW voor de woningventilatie. Met 4 aansluitingen van 160mm, een standaard versie en een premium versie, een linker en een rechteruitvoering en 2 versies (SC240 en SC370) is er een ruime keuze aan mogelijke configuraties voor dit toestel.

Pagina's